Op het gebied van telecommunicatie zijn tegenwoordig vele alternatieven beschikbaar, waardoor er een flinke kostenbesparing op uw telefoniekosten mogelijk zijn. Heeft u nog analoge lijnen en u wilt besparen op de maandelijkse kosten?

Kosten besparen met Lankhof Telecom kan via CPS, de methode om gebruik te maken van een alternatieve provider voor vaste telefonie. Hierdoor neemt Lankhof de gespreks- en abonnementskosten over. Dit zorgt ervoor dat u aanzienlijk bespaart op al uw telefoniekosten. Afhankelijk van uw belgedrag en abonnementsvormen kunnen wij tot wel 40% aan telefonie kosten besparen.

Overstappen zonder zorgen en investering

De besparings-oplossingen van Lankhof worden geactiveerd in de wijkcentrale. Er hoeft geen apparatuur geplaatst te worden bij uw telefooncentrale. Ook een herprogrammering van uw hardware is niet nodig. U behoudt uw huidige telefoonnummers.

Overzicht in uw belkosten en alles op één factuur

In tegenstelling tot vele andere providers, bieden wij u overzichtelijke facturen en realtime inzage in het belgedrag. Neemt u ook een breedbandverbinding (ADSL, Glasvezel, VDSL) bij ons af, dan ontvangt u dit duidelijk gespecificeerd op dezelfde factuur. Zo heeft u overzicht over al uw communicatie verbindingen bij één leverancier en op één factuur.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over kostenbesparing zonder investering.