Direct uw relatiegegevens op het scherm

CRM integratie met Coligo DesktopUw klant wilt u zo goed en snel mogelijk de helpende hand bieden. Middels onze integratie van Lankhof VoIP met uw CRM- of ERP-integratie maakt dat mogelijk. Door de koppeling tussen de telefonie en het CRM krijgt u tijdens een telefoongesprek direct inzicht in de klantgegevens. Zo heeft u alle informatie bij de hand om de beste hulp te kunnen bieden.

Eenvoudige koppeling

Na het installeren van de lokale client op uw computer of laptop worden inkomende gesprekken herkend en, zodra het telefoonnummer van de beller in uw CRM-,ERP- pakket of contacten database voorkomt, samen met de  naam en bedrijfsnaam in een notificatie getoond.

Door op de notificatie te klikken opent direct de juiste klantenkaart binnen uw CRM- of ERP- applicatie. CRM integratie is een onderdeel van onze VoIP oplossingen. Dus ook dit tegen een vast bedrag per maand.

Een groot aantal applicaties worden direct ondersteund en kunnen worden gekoppeld door middel van het invullen van uw gebruikerscredentials behorend bij de te koppelen applicatie. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe applicaties. Ook branchespecifieke applicaties zoals Fysiomanager voor praktijken fysiotherapie worden ondersteund.

Voordelen van CRM integratie

 • Hoge klantvriendelijkheid
  De klantgegevens worden direct op het scherm getoond. Hierdoor kunt u sneller inspelen op de behoefte van uw klant.

 • Efficiënt werken
  U werkt sneller en efficiënter. Door een klik op de klantgegevens heeft u direct alle gegevens beschikbaar en hoeft niets meer op te zoeken.

 • Automatisch bellen
  Met 1 klik een klant bellen. Door het nummer aan te klikken of door middel van het selecteren en Functietoets wordt automatisch het gesprek opgezet naar het aangegeven nummer. Zo hoeft u nooit meer een nummer in te voeren.

 • Integratie met mobiel
  De CRM integratie werkt ook als u gebeld wordt op uw mobiele nummer en u gebruik maakt van de vast-mobiel integratie.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over CRM integratie.