Lankhof kan het onderhoud verzorgen voor alle soorten beveiliging- en telecomsystemen. Wanneer systeemmodificaties of uitbreidingen nodig zijn kunnen onze servicemonteurs al uw vragen beantwoorden, of u in contact brengen met specialisten binnen ons bedrijf.

We kennen de volgende onderhoudscontracten:

Brandmeldingsinstallatie

U wilt bij een beginnende brand naast snelle detectie en alarmering, ook informatie waar de melding vandaan komt en er op kunnen vertrouwen dat de preventiemiddelen en -materialen werken. Een goed werkende brandmeldinstallatie is daarom van levensbelang voor u en uw organisatie.  In de hoop dat de brandmeldinstallatie nooit daadwerkelijk een brand zal moeten melden, moet hij gedurende de gehele levensduur betrouwbaar functioneren.

Denk bijvoorbeeld aan het dichtgaan van de branddeuren en de doormelding naar de brandweer, dat die naar behoren functioneert. Lankhof Beveiliging & Telecom biedt u deze zekerheden door onze actuele kennis en jarenlange ervaring.

Tevens is het voor u van belang dat u in geval van een storing, ook buiten de normale werktijden, snel geholpen wordt. Lankhof biedt u directe telefonische ondersteuning en indien nodig zijn er altijd deskundige technici beschikbaar om op locatie u probleem te verhelpen.

Ontruimingsinstallatie

Voor een juiste werking van een ontruimingsinstallatie is regelmatige controle een vereiste. Er zijn NEN normen die de eisen beschrijven voor het beheer, de controle en het onderhoud van ontruimingsinstallaties in gebouwen, waarbij de apparatuur en bekabeling niet worden geïntegreerd met andere installaties.

Lankhof Beveiliging kan uw onderhoudspartij zijn voor uw ontruimingsinstallatie. Wij werken volgens de NEN normen en borgen dan dat de ontruimingsinstallatie binnen gestelde eisen zal functioneren. Uiteindelijk bent u zelf als beheerder aansprakelijk voor de installatie en het is vervelend om na een calamiteit voor verrassingen te staan.

Camerasysteem

Wij zijn ons bewust van uw meest kostbare bezit; uw veiligheid. Om die te garanderen heeft u gekozen voor een passende camerabeveiliging, of wilt u wellicht een systeem aanschaffen. Veel bedrijven kijken niet op of om naar een camera als deze eenmaal opgehangen is.

Bewakingscamera´s hangen in diverse omgevingen met diverse weersomstandigheden. Een camera trekt een hoop stof, vuil, en spinnen aan hierdoor ontstaat er een minder scherp beeld op de camera. Tijdens het onderhoud worden de bewakingscamera´s gereinigd en worden de instellingen nagelopen en indien nodig aangepast. De harde schijf in uw recorder wordt nagekeken op correcte werking en wordt de temperatuur gemeten.

Wij zijn thuis in alle merken, soorten en type camerasystemen met haar bewakingscamera’s en recorders. Onze brede kennis en ervaring, zorgt ervoor dat we ieder camerasysteem in onderhoud kunnen nemen.

Graag lichten we u in een persoonlijk gesprek toe wat de gevolgen zijn voor uw specifieke situatie.
Indien gewenst komen wij vrijblijvend op locatie uw situatie inventariseren.

Inbraaksysteem

U heeft niet voor niets inbraakbeveiliging aangeschaft. Nu wilt u ook dat het systeem blijft werken. Het is belangrijk dat uw alarm installatie jaarlijks onderhouden wordt waarbij alle functies worden getest, de melders worden gereinigd en getest en bekeken wordt of de situatie gewijzigd is waardoor een aanpassing of uitbreiding van het alarm noodzakelijk is.

Alleen bij jaarlijks preventief onderhoud is de goede werking van uw alarminstallatie gewaarborgd en blijft een certificaat geldig. Dit certificaat is een bewijs voor uw verzekering dat u een alarmsysteem heeft.

Verder bieden wij een 24-uurs telefonische helpdesk en een monteur die in noodgevallen contact met u heeft (buiten kantoortijden).

Graag lichten we u in een persoonlijk gesprek toe wat de gevolgen zijn voor uw specifieke situatie.
Indien gewenst komen wij vrijblijvend op locatie uw situatie inventariseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies over onderhoud van mijn systeem!