Betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit heeft bij Lankhof de hoogste prioriteit. Om een gerechtvaardigd vertrouwen in ons bedrijf toonbaar te kunnen maken, hebben wij diverse erkenningen op onze site vermeld. Om deze erkenningen te garanderen en te waarborgen moet het erkende bedrijf aan vele normen en voorschriften voldoen, voordat men een dergelijk erkenning mag gebruiken. Dat betekent voor u: zekerheid van kwaliteit!

KIWA NCP Erkend Borg Technisch Beveiligingsbedrijf

Als KIWA NCP Erkend Borg Technisch Beveiligingbedrijf voldoet Lankhof aan de door de KIWA NCP gestelde kwaliteitseisen om inbraaksignaleringssystemen te installeren en te onderhouden. KIWA NCP Certificatie is hèt certificatie-instituut in Nederland op het gebied van inbraakpreventie en brandveiligheid. Certificeren is het afgeven van een onafhankelijke verklaring dat Lankhof aan hun normen en voorschriften voldoet.

KIWA NCP Erkend Installatie- en onderhoudsbedrijf

Lankhof Beveiliging B.V. is door het KIWA NCP erkend als gecertificeerd bedrijf. Hiermee voldoet Lankhof Beveiliging aan de gestelde eisen voor het installeren en onderhouden van gecertificeerde brandmeldinstallaties. Deze erkenning stelt ons in staat u alle diensten te kunnen aanbieden ten aanzien van de brandmeld- en ontruimingsinstallatie, welke door uw gemeente/brandweer en/of verzekeraar geëist kan worden.

Techniek Nederland Installateur

Lankhof is aangesloten bij Techniek Nederland. Deze brancheorganisatie biedt de klanten van haar leden extra zekerheid over kwaliteit, garantie, service en een klantgerichte houding. Bovendien houden de bij Techniek Nederland installateurs hun kennis en deskundigheid op een zeer hoog peil. Iets waar u als klant direct van profiteert.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen. Lankhof is VCA gecertificeerd.