Betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit heeft bij Lankhof de hoogste prioriteit. Om een gerechtvaardigd vertrouwen in ons bedrijf toonbaar te kunnen maken, hebben wij diverse certificeringen en erkenningen op onze site vermeld. Om deze erkenningen te garanderen en te waarborgen moet het erkende bedrijf aan vele normen en voorschriften voldoen, voordat men een dergelijk erkenning mag gebruiken. Dat betekent voor u: zekerheid van kwaliteit!

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

Als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf voldoet Lankhof aan de door de VEB gestelde kwaliteitseisen om inbraaksignaleringssystemen te installeren en te onderhouden. Lankhof blijft op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen. Er wordt uitsluitend gewerkt met goedgekeurde beveiligingsmaterialen die volgens de BORG geldende eisen en normen worden geïnstalleerd. Ook voldoet Lankhof aan alle wettelijke eisen die gesteld zijn in de Wet PBR. De VEB staat als brancheorganisatie achter haar leden en staat in voor hun kwaliteit. Dat geeft vertrouwen aan consumenten en eindgebruikers. De VEB, dan weet u dat het goed zit.

Techniek Nederland Installateur

Lankhof is aangesloten bij Techniek Nederland. Deze brancheorganisatie biedt de klanten van haar leden extra zekerheid over kwaliteit, garantie, service en een klantgerichte houding. Bovendien houden de bij Techniek Nederland installateurs hun kennis en deskundigheid op een zeer hoog peil. Iets waar u als klant direct van profiteert.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen. Lankhof is VCA gecertificeerd.