ATS8600 is een beheersoftware waarbij meerdere complexe systemen op één enkele interface kan worden beheert.

Security en facility management is geëvolueerd tot een complex geheel van zakelijke functies, welke allemaal beheerd moeten worden. Hierbij hebben de veiligheid van bezoekers, personeel en eigendommen prioriteit.

Factoren die dit beheer complex maken zijn heel divers:

  • meerdere locaties
  • beheer op afstand
  • flexibele arbeidstijden
  • toegang van personeel
  • bezoekers

Dat is waarom geïntegreerde management software dé oplossingen is om deze complexiteit aan te kunnen, en voorzien we hiermee facility en security managers van duidelijke beelden en logisch beheer over deze verschillende functies.

Alles in 1 overzicht

Security ManagementStel je voor… één interface om beheer en controle uit te voeren over al uw beveiligingsdiensten binnen uw organisatie – zowel op locatie als op afstand – gaande van inbraak en branddetectie over toegangscontrole en video systemen. Bedenk dat deze verschillende systemen interactief samenwerken dankzij de naadloze integratie die verificatie van gebeurtenissen middels videobeelden mogelijk maakt. Zo wordt de relatie gelegd tussen inbraakdetectie, branddetectie, toegangscontrole en video om de veiligheid van mensen te waarborgen. Voorzien van functionaliteiten die het leven van de security manager en alle gebruikers van het systeem eenvoudiger maken.

ATS8600 voorziet hierin. Het stelt het security management in staat om exact vast te stellen wie op welk moment zich waar in het gebouw bevindt. Gecombineerd met geïntegreerde videobewaking heeft het veiligheidspersoneel het overzicht van de gebouwen, om zo voor iedereen een veilige en gecontroleerde omgeving voor te creëren. De accuraatheid en efficiëntie van het systeem assisteert het veiligheidspersoneel in het omgaan met alle mogelijke voorkomende gebeurtenissen, real-time of voor latere opvolging.

Wat biedt het Security Management pakket

Een intuïtief grafische interface met dynamische plattegronden.
Een interface voor meerdere toepassingen: toegangscontrole, digitale video, inbraak- en branddetectie. Een uniforme wijze voor het toekennen van gebruikersrechten, ongeacht voor welk met ATS of ATS Advanced uitgerust beveiligingssysteem. De mogelijkheid om bezoekers te registreren en te lokaliseren/volgen in het gebouw of omgeving, wat zal bijdragen tot de veiligheid en de beveiliging van het personeel en het gebouw.
Gebruikers de mogelijkheid bieden om direct een rapport uit te draaien, dankzij de uitgebreide rapportage opties.
Schaalbaar tot meerdere locaties, meerdere talen en meerdere gebruikers.

Het doel: een efficiënte alarmbehandeling.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over Security Management.