Lankhof Beveiliging & Telecom is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van beveiliging- en telecommunicatiesystemen bij zowel bedrijven, particulieren en (overheids-)instellingen. Aan de hand van uw wensen en een deskundige risicoanalyse wordt een concept op maat aangeboden.

Het op maat aanleggen van het aangeboden concept wordt zeer zorgvuldig door onze goed opgeleide monteurs uitgevoerd. De periodieke inspecties van het alarmsysteem, die door veel verzekeringsmaatschappijen verplicht worden gesteld, behoort ook tot onze diensten.

Lankhof Telecom levert telecommunicatiesystemen voor particulieren en bedrijven. Naast VoIP telefonie, data netwerken, glasvezel bekabeling en zorgconcepten, installeren wij ook de traditionele analoge lijnen, ADSL/DSL verbindingen.

Lankhof Beveiliging & Telecom bestaat al ruim 30 jaar en heeft op dit moment 22 specialisten aan het werk. Wij onderscheiden ons door uitstekende kwaliteit, service en flexibiliteit.

Lankhof Beveiliging B.V.

Lankhof Beveiliging is sinds 1987 actief in de beveiligingsbranche met het ontwerpen, installeren, inbedrijfstelling en onderhouden van elektronische beveiligingssystemen zoals inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, ontruimingssystemen, toegangscontrolesystemen en videobewaking in opdracht van bedrijven, particulieren en (overheids-)instellingen. Aan de hand van een deskundige risicoanalyse dient de beveiliging van een pand of woonhuis ter hand genomen te worden. Gaarne staan wij voor u klaar om u geheel vrijblijvend te adviseren c.q. een offerte uit te brengen. Lankhof Beveiliging tekent voor kwaliteit als lid van Techniek Nederland, VEB Erkend Technisch Beveiligingsbedrijf.

Lankhof Telecom B.V.

Lankhof Telecom is sinds 1994 actief in het adviseren, leveren, aanleggen en onderhouden van telefoonsystemen, hosted oplossingen, mobiele telefonie, internetdiensten, pinnen, datanetwerken, glasvezel, zorgconcepten. Lankhof Telecom biedt een ruim assortiment aan producten en diensten die u op onze site uitvoerig kunt bekijken. Wij bekijken graag uw huidige situatie m.b.t. lijnen en maandelijkse kosten, om u een optimale besparing te kunnen bieden. Zo ziet u, ook in de telecommunicatie & data voelen wij ons helemaal thuis.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.