Mike Arntz is per 01-02-2021 aangesteld als directeur operationele zaken van Lankhof Beveiliging & Telecom. Mike is al sinds 1998 bij Lankhof Beveiliging & Telecom werkzaam. Hij is begonnen als monteur, waarna hij is doorgegroeid tot verkoopadviseur en projectleider. De afgelopen twee jaar heeft Mike de dagelijkse bedrijfsvoering op zich genomen als bedrijfsleider. Door deze jarenlange ervaring is Mike vertrouwd met alle facetten binnen het bedrijf en zal hij de continuïteit van Lankhof waarborgen.

Stapje terug
De huidige directie, Henk en Dirk-Jan Lankhof, doen geleidelijk een stapje terug, maar blijven beiden op de achtergrond actief. Dirk-Jan: “Wij hebben het volste vertrouwen in Mike en zullen hem ondersteunen waar nodig.” Mike Arntz: “Ik kijk er naar uit om Lankhof in de toekomst, samen met ons volledige team, nog meer te positioneren als vooruitstrevend technisch servicebedrijf in Oost-Gelderland.”

Persoonlijke aandacht
Heeft u een vraagstuk op het gebied van beveiliging dan wel telecom; wij helpen u graag verder! Wij staan voor persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen. Hiervoor gebruiken wij kwaliteitsproducten zodat u voor meerdere jaren kunt vertrouwen op een betrouwbare installatie. Mocht er onverhoopt een storing optreden dan staat ons team voor u klaar.