Wassink Installatie neemt de activiteiten van het failliet verklaarde HtW installatietechniek over. Uitzondering hierop zijn de Inbraak- en Brandbeveiligingscontracten, die worden overgenomen door Lankhof Beveiliging uit Aalten. Bestaande klanten van HtW Installatietechniek worden komende dagen persoonlijk geïnformeerd.

Op 22 september is HtW Installatietechniek uit Winterswijk failliet verklaard. Alle elektrotechnische-, CV- en loodgieterswerkzaamheden worden voor zowel de particuliere als zakelijke markt opgepakt en geïntegreerd in de bedrijfsvoering van Wassink Installatie. Lankhof Beveiliging zal hetzelfde doen voor de inbraak-, brand- en CCTV-beveiligingscontracten.

De klant staat centraal

De komende dagen worden klanten en relaties geïnformeerd en zullen wij alles in het werk stellen, om zo snel mogelijk weer, overeenkomstig verwachtingen, de diensten te leveren.

Over Wassink Installatie

Wassink Installatie is een innovatief totaalinstallateur op het gebied van gebouw gebonden werktuigkunde en elektrotechnische installaties. Dit voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Met 100 medewerkers en vestigingen in Doetinchem en Winterswijk realiseren wij installatie technische oplossingen middels een klantgerichte werkwijze. Wij willen graag als meedenkend totaalinstallateur meerwaarde genereren. Duurzaamheid en de laatste technische ontwikkelingen worden hierbij toegepast maar de praktische en realistische oplossingen worden niet uit het oog verloren.

Over Lankhof Beveiliging

Lankhof Beveiliging BV is al meer dan 25 jaar een gerenommeerde partij op het gebied van beveiliging en is in staat om de werkzaamheden van Installatiebedrijf HtW per direct en op een zorgvuldige en deskundige wijze over te nemen. Kortom, een betrouwbare partner op het gebied van beveiliging in de breedste zin des woords.