We riepen het al een aantal jaar, maar nu komt het einde van ISDN officieel in zicht. Vanaf 10 mei 2017 start KPN actief met het uitfaseren van ISDN en analoge lijnen.

KPN stopt met ISDN telefonie, stap nu over naar VoIPKPN heeft aangekondigd diverse PSTN- en ISDN-diensten per 1 september 2019 te beëindigen:

  • ISDN1/2 Enkelvoudig
  • ISDN2 Meervoudig
  • PSTN Meervoudig

Daarnaast heeft KPN aangekondigd dat ISDN15/20/30 tot ten minste 1 januari 2021 wordt ondersteund. Het einde van ISDN KPN.

De afgelopen 5 jaar is het gebruik van VOIP telefonie als bewezen alternatief voor ISDN enorm toegenomen. Tegenwoordig zijn er zelfs meer VOIP aansluitingen dan analoge en ISDN telefonie aansluitingen.

Door het gebruik van VOIP kunnen meerdere diensten over één aansluiting gecombineerd worden waardoor voor het MKB een flinke kostenbesparing valt te realiseren. Daarnaast verhoogd VOIP de bereikbaarheid van de MKB bedrijven vanwege de flexibiliteit die bellen via VOIP biedt. bijvoorbeeld het automatisch doorverbinden van een telefoongesprek naar mobiel wanneer het toestel onbereikbaar is.

Overstappen naar VOIP

Maakt u nog gebruik van ISDN telefonie en wilt u overstappen naar VOIP? De overstap is eenvoudig geregeld wanneer u contact opneemt met Lankhof Telecom. Wij voeren voor u een gratis postcodecheck uit om te bekijken welke verbinding het meest interessant is voor uw locatie en in uw situatie. Wij kunnen de overstap, zonder onderbrekingen, voor u in orde maken inclusief waarbij wij uw huidige telefoonnummer gewoon mee porteren naar de nieuwe omgeving.

We bieden qua VOIP diverse mogelijkheden:

  • Managed VoIP: Digitale telefooncentrale in de cloud. Flexibel op- en afschalen, beter bereikbaar en klaar voor de toekomst!
  • Telefooncentrale via VoIP: Is uw telefooncentrale niet geschikt voor Voice over IP? Naast Managed VoIP kunnen wij eventueel uw huidige centrale ombouwen naar een VoIP telefooncentrale.
  • Vast-Mobiel integratie: We zetten uw vaste nummer en mobiele nummer om in 1 abonnement voor uw mobiel. U ontvangt het vaste nummer op uw mobiel en kunt uitbellen met mobiel.

Omdat we ook expertise in huis hebben op het gebied van beveiliging kunnen we tevens uw doormelding van het alarm overzetten op alarmering over IP.

Eén aanspreekpunt voor een complete dienstverlening

Ja, ik wil graag een GRATIS scan ivm overstap naar VoIP.