Maandag 5 december was de officiële sluiting voor het glasvezel traject op het industrieterrein van gemeente Berkelland en gemeente Winterswijk. 50% was de harde eis en met de laatste tussenstand, leek het er even op, dat het niet haalbaar was.

Vandaag, dinsdag 6 december, hebben we dan toch nog goed nieuws ontvangen. Voor zowel Berkelland als Winterswijk is het percentage gehaald en wordt het glasvezel aangesloten.

Het CIF (Glasvezel Buitenaf) heeft echter wel besloten om niet iedereen aan te sluiten in dit traject. Bedrijven die zich niet hebben aangemeld, worden dan ook niet meegenomen in de standaard voorziening. Het is daarom belangrijk nog eens goed na te denken omtrent een eventuele aanvraag. Wil men na de gehele aanleg alsnog een aansluiting, zal er een maatwerk offerte gemaakt worden met de aansluitkosten.

Beatrixpark Winterswijk & Wheemergaarden Neede

Voor deze gebieden is het helaas nog niet rond. Dit komt mede door de lage aansluitingen voor dit gebied. Op een later tijdstip moet nog blijken of ze toch meegenomen gaan worden in de aansluitingen of niet. Het is voor deze gebieden dus echt van belang om nog aan te melden.Sluit je daarom nu nog aan, voordat de daadwerkelijke aanleg gestart/afgerond wordt.

Bel 0543-495005 of mail ons voor meer informatie: telecom@lankhof.nl