Via de operator is het mogelijk aan te geven welke collega’s weergegeven dienen te worden op het LCD scherm van uw toestel. Daarnaast brand er een lampje wanneer de collega’s in gesprek zijn (Busy Lampfield).

Deze knoppen kunt u configureren in de operator, u dient de volgende stappen te doorlopen.
U dient in te loggen op het beheer platform van Lankhof met uw webgebruiker. Om in te kunnen loggen op het platform gaat u naar https://beheer.lankhof.nl. Het kan zijn dat deze gegevens aan u zijn doorgegeven via de mail. Uw inloggegevens zijn eventueel op te vragen door te bellen naar 0543-495005 optie 2 of mail naar telecom@lankhof.nl.

Klik op “Klant configuratie”.

Klik vervolgens in het linkermenu op “La Managed voice”

Klik vervolgens op “Extensies”, bovenin het scherm.

U krijgt een lijst te zien met alle gebruikers. Klik op de extensie waarop u BLF in wil stellen. Wanneer u in het menu van deze extensie zit, klik dan op “Configuratie toestelknoppen”, rechts bovenin het scherm (Aangegeven in de onderstaande afbeelding).

U krijgt het volgende scherm te zien.

Hier kunt u de configuratie van de toestelknoppen (BLF) instellen.
Waarde : Voer hier het extensienummer in van de gebruiker die u wil toevoegen.
Omschrijving : Voer hier de naam van de gebruiker in.

Afhankelijk van het toestel staan er onderaan op deze pagina 1 of meerdere tabbladen met in te stellen knoppen. Dit aantal is uit te breiden met ‘Expansion Modules’ van respectievelijk Yealink of Aastra, uiteraard afhankelijk van uw eigen toestel.

Er zijn 5 mogelijke toestelfuncties:

  • Vaste systeemfunctie: Bijvoorbeeld het aan- of afmelden van het toestel
  • BLF: een busy lamp field. Dit is niets anders dan een snelkeuze, maar met een extra functie. Wanneer het andere toestel zich binnen je eigen virtuele centrale bevindt kun je de status van de bellen zien. Bij ‘In gesprek’ zal een rood lampje gaan branden, als de telefoon over gaat knippert dit lampje en als een collega beschikbaar is gaat het lampje uit of brandt het groen (afhankelijk van het toestel).
  • Speed Dial: Snelkeuzetoets naar bijv. een extern nummer.
  • Queue Occupation: wachtrijstatistieken. Vul het extensienummer van de wachtrij in en ontvang continu updates over de wachtrij. Alleen beschikbaar op toestellen met LED-scherm.
  • DND: Do not disturb/Niet storen.

Klik op Opslaan wanneer u alle instellingen heeft gedaan voor het toestel. De knoppen worden automatisch bijgewerkt.