Managed Voice biedt de mogelijkheid om “live” mee te luisteren met andere gebruikers. Uw extensie dient hiervoor geschikt te zijn (standaard heeft extensie namelijk niet de rechten om mee te luisteren met anderen). U kunt per gebruiker aangeven of deze de rechten heeft om met andere mee te kunnen luisteren.

U kunt dit instellen onder de instellingen van een gebruiker. Hiervoor dient u eerst in te loggen in het beheer platform van Lankhof Telecom met uw webgebruiker. Om in te kunnen loggen op het platform gaat u naar https://beheer.lankhof.nl. Het kan zijn dat deze gegevens aan u zijn doorgegeven via de mail. Uw inloggegevens zijn eventueel op te vragen door te bellen naar 0543-495005 optie 2 of mail naar telecom@lankhof.nl.

De onderstaande afbeelding geeft een voorbeeld van de inlogpagina.

Wanneer u bent ingelogd dient u op Klant configuratie te klikken.

Klik vervolgens op “La Managed Voice” (te vinden in het linkermenu, aangegeven in de onderstaande afbeelding)

Klik op “Extensies”, en klik daarna op “wijzig” achter de extensie vanwaar u meeluisteren wil activeren (aangegeven in de onderstaande afbeelding).

U krijgt het volgende scherm te zien, waarin u instellingen kan wijzigen voor de extensie. Hier kunt u de rechten van de extensie veranderen. Het is belangrijk dat meeluisteren op “JA” word gezet. (de onderstaande afbeelding geeft aan waar u dit precies kan aanpassen).

Klik vervolgens op “Opslaan” (onderin de pagina).

Meeluisteren is nu geactiveerd op de extensie. Meeluisteren met een andere gebruiker is erg gemakkelijk. U dient met het toestel te bellen naar ‘906’, vervolgens dient u het extensie nummer in te voeren van diegene bij wie u wil meeluisteren. Daarna krijgt u twee opties te horen. Optie 1 om alleen mee luisteren, optie 2 om mee te luisteren en te spreken. Via deze manier kunt u mee luisteren/spreken met een telefoongesprek van uw collega.