Om in te kunnen loggen op het platform gaat u naar https://beheer.lankhof.nl. Het kan zijn dat deze gegevens aan u zijn doorgegeven via de mail. Uw inloggegevens zijn eventueel op te vragen door te bellen naar 0543-495005 optie 2 of mail naar telecom@lankhof.nl.

Door op uw telefoontoestel naar 905 te bellen, maakt u een geluidsopname. Deze geluidsopnames worden meteen opgeslagen in Operator onder het kopje ‘Geluidsopnamen’ in het menu La Managed Voice. Door te klikken op de knop Geluidsopnamen komt u meteen in het overzicht van alle gemaakte geluidsopnamen met daarbij datum en tijd van de opname.

U kunt door op Wijzig te klikken de ‘Notitie’ wijzigen en dus feitelijk een naam geven aan de gemaakte geluidsopname. Door op ‘Afspelen’ te klikken kunt u de gemaakte opname terugluisteren.

Onderaan de lijst (op elke pagina) staat een mogelijkheid tot Uitvoeren, met daarachter een dropdownmenu. In dit dropdownmenu staan alle extensies die gekoppeld kunnen worden aan een geluidsopname. Hier kunnen de opnamen direct gekoppeld worden door op ‘Opname Kopiëren’ te klikken.