Om facturen in te zien, dient u eerst in te loggen in het beheer platform van Lankhof Telecom met uw webgebruiker. Om in te kunnen loggen op het platform gaat u naar https://beheer.lankhof.nl. Het kan zijn dat deze gegevens aan u zijn doorgegeven via de mail. Uw inloggegevens zijn eventueel op te vragen door te bellen naar 0543-495005 optie 2 of mail naar telecom@lankhof.nl.

Om uw facturatiegeschiedenis terug te zien voor administratie, of om facturen met elkaar te vergelijken klikt u in het menu aan de linkerkant op ‘Facturatie’. Vervolgens komt u op het startscherm voor dit onderdeel – de huidige factuurmaand.

Op dit scherm vindt u de periodieke kosten en de eenmalige kosten die in de lopende maand zijn gemaakt. Op deze manier kunt u een inschatting maken van de komende factuur.

Het tweede tabblad, ‘Facturen’, toont de geschiedenis van de facturen. Dit snelle overzicht toont facturen per jaar, voor een vergelijking tussen verschillende maanden. Stijgt uw verbruik naar uw verwachting of bent u juist veel meer of minder gaan bellen in de afgelopen maanden? Vind het snel terug in dit overzicht.

Hier kunt u de facturen downloaden voor uw eigen administratie.