Een brandmeldinstallatie grijpt in wanneer er brand is. Hiervoor moet de installatie wel goed werken. Tevens moet deze regelmatig geïnspecteerd worden. Lankhof Beveiliging & Telecom helpt u hiermee.

De schade beperken tot een minimum

Brand is altijd een nachtmerrie. Binnen minuten kan je levenswerk, je woning of je zorginstelling in vlammen opgaan. Voorkomen is beter dan genezen. Wanneer er dan toch brand ontstaat, zorg dan dat dit zo snel mogelijk bekend is. Een goede brandmeldinstallatie zorgt ervoor dat mensen tijdig geëvacueerd kunnen worden, zodat letsel of erger voorkomen kan worden en zorgt ervoor dat er snel maatregelen genomen kunnen worden tegen het verder verspreiden van de brand. Daarnaast zorgt een goede brandmeldinstallatie ook voor een veilig gevoel. U weet, dat als het toch mis gaat, u snel kunt ingrijpen.

Waarom onderhoud aan een brandmeldinstallatie?

Iedereen moet een gebouw veilig kunnen verlaten. Met een brandmeldinstallatie zorgt u hiervoor. Een brand wordt in een vroeg stadium ontdekt en er kan snel op gereageerd worden. Hierbij is het belangrijk dat brandmeldinstallaties regelmatig gecontroleerd worden. Lankhof Beveiliging & Telecom doet de aanleg en de controle bij brandmeldinstallaties. Zo bent u verzekerd van een brandveilig gebouw.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over brandmeldinstallaties