Waarom inbraakbeveiliging?

Inbraken zijn helaas nog steeds orde van de dag. Iedere ondernemer of particulier dient hier rekening mee te houden. Er zijn diverse redenen om aan goede inbraakbeveiliging te denken. Wellicht bent u ooit eens geconfronteerd met de gevolgen van een inbraak, of is het meer een gevoel van veiligheid.

InbraakbeveiligingDoor onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat een impact een inbraak heeft op mensen en u bedrijfsprocessen. Het idee dat er iemand ongewenst in uw huis of bedrijf rondloopt en schade toebrengt, is zeer vervelend.

Om inbraak te voorkomen en/of te signaleren passen wij een geavanceerde inbraakbeveiliging toe. Dit systeem bestaat uit detectie die ruimtes voor u controleert op ongewenste personen. Zodra er ‘ongewenst bezoek’ is, wordt het inbraaksysteem geactiveerd en er vindt automatisch een doormelding naar een centrale meldkamer plaats.

Vaak klinkt er een luid alarm waardoor u de inbreker zult afschrikken. De doormelding zorgt er tegelijkertijd voor dat een medewerker van de meldkamer de met u afgesproken actie kan uitvoeren. Een eventuele mistgenerator zorgt ervoor dat de inbreker de tijd niet krijgt door de ruimte in luttele seconden te vullen met beveiliging mist.

Uiteraard bestaan er in de aanpak van inbraakbeveiliging verschillende manieren van detectie. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt is het van belang om maatwerk te leveren zodat het inbraaksysteem afgestemd wordt op de werkelijke omstandigheden.

Wat kan Lankhof Beveiliging doen om u te helpen?

Na het maken van een afspraak komt één van onze beveiligingsadviseurs bij u langs om samen met u uw wensen, kansen en problemen op het gebied van beveiliging te spreken. Op basis daarvan zullen wij u een passend advies geven. Daarnaast voeren wij een grondige inspectie uit naar de inbraakgevoeligheid van uw pand en uw unieke situatie. Uiteraard wordt deze inspectie in vertrouwen uitgevoerd. In het advies dat wij uitbrengen, houden wij altijd rekening met de gestelde technische eisen en de eisen van de verzekering, mocht dit aan de orde zijn.

Lankhof maakt gebruik van alarmsystemen waarbij de bediening voor u bijzonder gebruikersvriendelijk is. U kunt hierbij kiezen uit het invoeren van een gebruikerscode, maar u kunt ook gebruik maken van proxsleutels of een smartphone om de inbraakbeveiliging in- of uit te schakelen.

Tevens plaatsen wij regelmatig als meeneem beperkende maatregel een mistgenerator waardoor schade veelal zeer beperkt wordt.

De installatie van het inbraaksysteem

Na het verstrekken van de opdracht plannen wij de benodigde werkzaamheden in. De installatie zal door onze eigen opgeleide beveiligings- monteurs met de grootste zorg worden uitgevoerd. Belangrijk is om met u als klant tijdens de werkzaamheden in contact te blijven zodat u op de hoogte blijft van wat er gebeurt.
U kunt bij ons altijd rekenen op maatwerk, volledig afgestemd op uw behoeften.

Onderhoud van het beveiligingssysteem

Onderhoud van uw beveiligingssystemen is essentieel om de veiligheid te waarborgen. Wij bieden u daarom een onderhoudsovereenkomst op maat. Onze service monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over inbraakbeveiliging.