Dagelijks gebruiken we Cloud technologie voor onze mobiel, en werkplek op kantoor of thuis. Nu ook voor camera observatie.
Voor beveiligingscamera’s, inbraak- en toegangscontrolesystemen is de veiligheid van alle data extreem belangrijk. Toch wilt u deze systemen vanaf uw mobiel of iedere werkplek kunnen inzien of bedienen. Cloud technologie maakt dit mogelijk. Door de camerabeelden niet meer lokaal op te slaan maar in een veilige Cyber secure-omgeving, ontstaan er naast een veilige opslagplek ook nieuwe handige en slimme functies om uw camerasysteem te gebruiken. Als partner zijn wij in staat om al uw  beveiligingsvragen te beantwoorden en uw bestaande of nieuwe camera’s aan te sluiten op een veilige Cloud-omgeving, welke voldoet aan alle eisen op het gebied van AVG, regelgeving en IT-beleid binnen organisaties.

Hoe ziet een dergelijke oplossing eruit

Eagle Eye Cloud VMS werkt volledig met de handige app op uw mobiel of met de Chrome browser op de PC of Laptop. U hoeft hiervoor niets te installeren. De werking van de app en webapplicatie is heel intuïtief, u kunt er direct mee aan de slag.
Onze monteur komt bij u op locatie langs om een Bridge te plaatsen, dit is een soort router. Op de Bridge worden zowel de camera’s als de internetverbinding aangesloten. Zodra onze monteur alles geïnstalleerd heeft, ontvangt u via e-mail een melding om u aan te melden. Wij regelen dit allemaal voor u.

Officieel partner van Eagle Eye Networks

Wij zijn officieel partner van Eagle Eye Networks. Zij bieden ons en u de technologie die wij kunnen gebruiken om uw huidige of nieuwe camerasysteem aan te sluiten op een compleet beveiligde Cloud omgeving.
Cloud flexibiliteit komt samen in onze dienstverlening voor u.

Hoe ziet dit er financieel uit?

Niet alleen de oplossing van Eagle Eye Cloud VMS is flexibel, maar ook de tarieven. U kunt per camera kiezen of u alleen de beelden wilt bekijken zonder opslag of dat u de beelden van 7 dagen tot 5 jaar opslaat in de Cloud. Daarnaast kunt u de beeldkwaliteit kiezen, van normaal tot extreem gedetailleerd. Ook kunt u bepalen of u de tarieven maandelijks per camera betaald, per jaar of voor een vast bedrag per drie jaar. U kiest wat het beste bij u past. Eagle Eye Cloud VMS biedt u ook huidige AI-functies, welke tijdelijk of permanent toegepast kunnen worden. Wilt u bijvoorbeeld mensen tellen met de camera of weten wanneer iemand op uw terrein is? Met handige analytics features kunnen we dit en meer voor u verzorgen, ongeacht het merk of type camera. Deze analytics features zijn maandelijks aanpasbaar.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over Eagle Eye Networks.