Camerabeveiliging kan preventief worden ingezet als afschrikmiddel, maar ook om permanent toezicht te houden op een pand of gebied. Een camerabewakingssysteem bewaakt en observeert personen, terreinen of gebouwen. Een effectieve bewaking van uw bedrijf of woning vereist een camera systeem dat 24 uur per dag, 7 dagen per week functioneert. Hierbij is dan het voornaamste doel snel in te kunnen grijpen bij incidenten, of om achteraf informatie aan te leveren. Een zeer belangrijk onderdeel van camera beveiliging zijn de camera’s die duidelijke gedetailleerde beeldinformatie leveren. Die informatie kan precies de grens tussen wel of geen identificatie zijn.

Camerabeveiliging

Lankhof Beveiliging biedt u een groot scala aan camerabeveiliging: (IP) camera’s, recorders, monitoren enz. Deze zijn geschikt voor vrijwel alle mogelijke toepassingen zoals winkel, supermarkten, kantoren tot en met complexe industriële toepassingen. We hebben ervaring met analoge, IP – of HD- camera systemen waarbij beeldoverdracht via COAX-, de koper- of glasvezelkabel plaatsvindt.

Aan de hand van uw wensen/eisen en een deskundige risicoanalyse wordt een concept aangeboden die op uw situatie wordt afgestemd. Camerabeveiliging systemen zijn maatwerk en de preventieve werking heeft zich reeds vele malen bewezen.

Video rapportage kamer

Sluit u uw camera systeem aan op de videomeldkamer, dan blijft een alarmmelding nooit meer onopgemerkt. Centralisten bekijken de beelden en nemen, indien nodig, direct actie. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan ze voor u klaar. Gevolgschade kan hierdoor aanzienlijk worden beperkt. Bovendien kunnen de camerabeelden gebruikt worden voor signalering en opsporing van personen.

Lankhof heeft hiervoor meerdere concepten:

Alle apparatuur die door ons wordt aangeboden is van hoogwaardige kwaliteit, efficiënt, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Graag bekijken wij samen met u welke toepassingen in uw situatie van belang kunnen zijn.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over camerabeveiliging