Een alarmcentrale (ook wel meldkamer genoemd) is de schakel tussen beveiligde objecten en de personen of instanties die bij onraad of calamiteiten in actie moeten komen. Het hele jaar door, 24 uur per dag.

Wanneer u er niet bent, wilt u uw bezittingen met een gerust hart achter kunnen laten.
In een tijd waarin criminaliteit dagelijks in het nieuws is, is beveiliging van u en uw persoonlijke bezittingen noodzakelijk geworden.

Wij werken samen met de door Justitie goedgekeurde Particuliere Alarm Centrales (PAC’s) oftewel meldkamers.
De alarmcentrale/meldkamers zijn professionele dienstverleners op het gebied van alarmverwerking voor de zakelijke markt, overheid, banken en uiteraard particulieren. Een alarmcentrale werkt in een 24 uurs omgeving en staat dus dag en nacht voor u klaar.

Wat doet een alarmcentrale?

Sleutelbeheer en alarmopvolging is een dienstverlening en vormt de schakel tussen uw alarmsysteem, een alarm- en communicatiecentrale en de waarschuwingsadressen.
De surveillanten zijn uiteraard vooraf geïnstrueerd en geïnformeerd over de aanwezige situatie, hebben de beschikking over toegangssleutels, alarmcodes en zijn bekend met de geldende procedures.

Alle procedures en afspraken waarvan de surveillant op de hoogte moet zijn, liggen vast in de dienstinstructies, die in overleg met u worden opgesteld.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over de alarmcentrale.