bert-jubilieum

Bert Onnink samen met zijn vrouw en de gebroeders Lankhof.

Bert Onnink uit Bredevoort vierde afgelopen weekend tijdens een feestje met familie en collega’s het heuglijke feit dat hij op 1 januari 2016 precies 25 jaar in dienst was bij het Aaltense bedrijf Lankhof Beveiliging & Telecom.

Begonnen op 1 januari 1991 als de eerste collega van de gebroeders Lankhof heeft Bert zich in de afgelopen 25 jaar ontwikkeld tot allround productspecialist in de Beveiligings- en Telecom techniek. Van de meest geavanceerde alarmsystemen tot telecomsystemen, Bert doorziet de techniek waardoor klanten van Lankhof kunnen rekenen op optimale service.

Tijdens het feest werd Bert door de gebroeders Lankhof in het zonnetje gezet en bedankt voor zijn geweldige inzet in de afgelopen 25 jaar. Door 25 jaar lang allerlei cursussen gevolgd te hebben, én het voortdurend werken met de nieuwste technieken bezit Bert een enorme schat aan technische kennis. Binnen Lankhof is Bert momenteel verantwoordelijk voor de technische binnendienst, helpt klanten telefonisch bij storingen, doet werkvoorbereiding, en fungeert als technische vraagbaak voor collega’s.

Lankhof Beveiliging & Telecom hoopt nog lang van Bert’s diensten gebruik te mogen maken.