Na zorgvuldige afweging zal Carrier Fire & Security de officiële ondersteuning op de Advisor Advanced Pro mobiele applicatie geleidelijk afbouwen voor Advisor Advanced inbraakpanelen (ATSx500A en ATSx000A) die gebruik maken van de mobiele app met een oudere firmware versie dan MR.4.0 en vóór mei 2017 zijn uitgebracht.

De End of Support Cycle (EOS) zal resulteren in het stopzetten per 1 januari 2023 van de officiële ondersteuning en compatibiliteitscyclustesten voor de Advisor Advanced Pro app op firmware versies MR.3.xx of lager, d.w.z. versies uitgebracht vóór mei 2017.

De Advisor Advanced Pro app ondersteunt momenteel alle versies van de Advisor Advanced inbraakpanelen, en de eerste versie is inmiddels meer dan tien jaar oud. De EOS van deze oudere systemen maakt het mogelijk sneller te reageren op actuele verzoeken om verbeteringen en innovaties.

Als een van de toonaangevende beveiligingsleveranciers is het onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze systemen technologisch geavanceerd zijn en vooruitlopen op opkomende bedreigingen en risico’s en in lijn zijn met wat klanten van ons verwachten.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

Bijkomende informatie en praktische antwoorden

  • Kan ik mijn oudere paneel (voor mei 2017 of ouder dan MR4.0) nog steeds beheren op mijn smartphone?
    Ja, maar vanaf 1 januari 2023 is het mogelijk dat sommige momenteel beschikbare functies niet meer beschikbaar of bruikbaar zijn en sommige van de nieuwe functies die in de toekomst worden uitgebracht, zijn mogelijk niet meer beschikbaar of bruikbaar.
  • Wat kan ik doen als ik problemen heb na het bijwerken van de mobiele applicatie naar een nieuwere versie na 1 januari 2023?
    We raden u aan contact op te nemen met uw installateur of serviceprovider om na te gaan of het beveiligingssysteem dient te worden geüpgraded.